Gerede Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0374 311 67 18
WEB http://geredeanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Seviller m. Atatürk bulv. No51
VİZYON : Vizyonumuz; Kendi geleceğini oluşturmuş, eğitim ve öğretimdeki kalitesi ile mutlu yarınlara açılan model bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz; Çağın gerekleri ile donanmış, milli,manevi değerlere sahip ve kendisine emanet edilen cumhuriyeti çağdaş uygarlığın üzerine taşımaya kararlı,çağını okuyabilen, üstün vasıflı ve üretken bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli :
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:15 - 16:10
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma :
Lojman : Yok Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ilçe içerisinden yaya olarak ulaşım rahatça sağlanabilmektedir. İl merkezinden ise sabah saatlerinden itibaren her yarım saatte bir araba bulmak mümkündür.
Yerleşim Yeri : 2010 yılı TÜİK verilerine göre ilçenin merkez nüfusu 24.142, köyler nüfusu 10.537 olmak üzere toplam 34.679 dur. Batı Karadeniz iklim kuşağı içerisinde kışlar soğuk ve bol kar yağışlı, yazlar serindir.Önemli karayollarının üzerinde bulunması nedeniyle Gerede´ye ulaşım kolaydır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezi Bolu´ya ise 52 km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :